Clicky

 
Transport Online - Politie gaat uit van misdrijf na vondst dode man in Leeuwarden

Politie gaat uit van misdrijf na vondst dode man in Leeuwarden

Politie gaat uit van misdrijf na vondst dode man in Leeuwarden
17-07-2019 14:16 | Misdaad | auteur Redactie

LEEUWARDEN - De politie doet onderzoek naar de dood van een nog onbekend persoon. Deze werd dinsdagmiddag 16 juli gevonden in een woning aan de Prof. Mr. P.S. Gerbrandyweg.

Bij de politie was een melding binnengekomen van mensen die de situatie bij dit adres niet vertrouwden. Agenten gingen kijken en troffen in de woning een overleden persoon aan. Daarna is een uitgebreid forensisch onderzoek gestart. Daarbij zijn in de loop van de avond aanwijzingen gevonden die duiden op een misdrijf. Om die reden is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op deze zaak gezet.

Identiteit

Het is nog niet bekend wie de overleden persoon is. De identiteit moet nog worden vastgesteld. Het onderzoeksteam houdt er rekening mee dat het gaat om de 73-jarige bewoner.

Informatie

Bij de politie is bekend dat in de woning aan de Gerbrandyweg kamers worden verhuurd aan studenten, vooral van Chinese afkomst. Het politieteam wil graag in contact komen met mensen die hier gewoond/verbleven hebben, of mensen die huurders van kamers in deze woning kennen. Zij kunnen contact opnemen met het team op telefoonnummer 0900 8844.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden