Turkse vrachtwagenchauffeur wacht 45 dagen met starten motor na vondst vogelnestje

Turkse vrachtwagenchauffeur wacht 45 dagen met starten motor na vondst vogelnestje
17-07-2019 09:29 | Opmerkelijk | auteur Redactie

ANKARA - Een Turkse vrachtwagenchauffeur heeft geduldig 45 dagen gewacht met het starten van zijn vrachtwagen nadat hij ontdekte dat er een vogel een nestje had gemaakt in de motor van zijn vrachtwagen.

Bahattin Gürses, woonachtig in de wijk Aşağı Çavundur in de wijk Çubuk in Ankara, is al vijftien jaar vrachtwagenchauffeur.

De 42-jarige man zei dat hij zijn voertuig voor zijn huis had geparkeerd tijdens de Ramadan en na de vakantie zag hij een vogelnestje in de motor. Hij zei dat hij niet de motor durfde de starten uit angst dat het het nest zou beschadigen en hij de babyvogels zou doden.

Gürses zei dat hij eerst zijn familieleden had geraadpleegd, die hem vertelden dat de eieren binnen 15 dagen zouden uitkomen en daarom besloot hij te wachten totdat ze "zouden  uitkomen en dan uitvliegen".

"Gisteren zag ik de vogels uitvliegen en kon ik voor het eerst in anderhalve maand mijn vrachtwagen starten. We zijn erg blij omdat ik nu weer kan beginnen met geld verdienen," zei Gürses.

Gürses zei dat hij en zijn familie in die tijd gelukkig niet financieel onder druk kwamen te staan, hij werkte wat in zijn tuin en kon hij meer tijd doorbrengen met zijn gezin. Zijn dochter Aysima zei dat ze heel blij was dat ze de kans had meer tijd met haar vader door te brengen: "Ik ben de vogels dankbaar want meestal is mijn vader de hele week weg voor zijn werk en mis ik hem heel erg. Dankzij de vogels is hij 45 dagen bij ons thuis geweest. Dus ik heb veel geluk gehad!"NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,452

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden