Transport Online - Marechaussee vindt opnieuw illegalen in vrachtwagen in Hoek van Holland

Marechaussee vindt opnieuw illegalen in vrachtwagen in Hoek van Holland

Marechaussee vindt opnieuw illegalen in vrachtwagen in Hoek van Holland
15-07-2019 15:49 | Criminaliteit | auteur Redactie

HOEK VAN HOLLAND - De Koninklijke Marechaussee heeft vrijdag 12 juli in Hoek van Holland vijf vreemdelingen aangetroffen die verstopt zaten in een vrachtwagen geladen met autobanden.

Marechaussees controleerden met een migratiecontrolehond de vrachtwagen. Deze werd bestuurd door een 24-jarige Roemeense chauffeur. Toen de hond aansloeg, werd de lading van de vrachtwagen gelost. Voorin de vrachtwagen werd een kist gevonden over de hele breedte van de vrachtwagen en 2 meter hoog.

Bij het openen van de kist troffen de marechaussees vijf vreemdelingen aan: een 26-jarige en 32-jarige man uit Albanië, een 15-jarige jongen uit Albanië en een 30-jarige man en 38-jarige vrouw uit China. Zij zijn allen het vreemdelingentraject ingegaan.

De Roemeense chauffeur is aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Hij is in verzekering gesteld en zal vandaag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. De Koninklijke Marechaussee zal, onder leiding van het Openbaar Ministerie Rotterdam, verder onderzoek verrichten in deze zaak.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions