De Rooy sluit Distributie & Warehousing in Oud-Gastel

De Rooy sluit Distributie & Warehousing in Oud-Gastel
15-07-2019 11:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

OUD-GASTEL - De Rooy gaat zijn distributie & warehousing locatie in Oud-Gastel sluiten. Dat heeft Jos van Peeren, manager director a.i., maandagochtend bevestigd aan Transport Online.

Het 45.000 vierkante meter grote warehouse is gevestigd op industrieterrein Borchwerf II in Oud-Gastel. Vanuit dit warehouse werd vooral de fijnmazige distributie van huishoudelijke apparaten en witgoed verzorgd.

Het warehouse zal uiterlijk 31 maart 2020 gesloten worden. Van de in totaal 85 medewerkers, waaronder 45 chauffeurs, wordt op een nette manier afscheid genomen. De Rooy gaat samen met de werknemers, en in samenspraak met de vakbonden, op zoek naar een passend alternatief, hetzij binnen de Rooy of elders.

"Wij willen het op een nette manier doen. Dat past ook bij ons. Er wordt hier op het industrieterrein Borchwerf II volop gebouwd en wij hebben flexibele en goede mensen die wij vast elders kunnen plaatsen", aldus van Peeren.

Volgens van Peeren ging het al een paar jaar minder goed met deze locatie van De Rooy. "Alles afwegend moet je dan, om bedrijfseconomische redenen, een beslissing nemen. Samen met het management van De Rooy probeer ik dat zo goed mogelijk te begeleiden."

Naast het warehouse in Oud-Gastel heeft G.M. de De Rooy en Zonen het hoofdkantoor in Son.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden