Transport Online - Intercity Barge; meer dan 100.000 containers vervoerd

Intercity Barge; meer dan 100.000 containers vervoerd

Intercity Barge; meer dan 100.000 containers vervoerd
15-07-2019 09:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Sinds vorig jaar is de Intercity Barge een bewezen succes en toont het aan dat betrouwbare binnenvaartdiensten binnen en rond het havengebied de supply chain versterken.

De Intercity Barge verbindt de terminals van Hutchison Ports ECT Rotterdam op de Maasvlakte met de terminals en depots in het Waal- / Eemhavengebied, het Botlekgebied, de Merwedehaven, Ridderkerk en Alblasserdam.

Door het bundelen van containers op deze terminals en depots kan met grotere call-sizes van en naar de Maasvlakte worden gevaren. De Intercity Barge maakt gebruik van fixed windows bij de ECT-terminals en kan daarom duurzaam en efficiënt, maar bovenal betrouwbaar transport bieden.

Met de Intercity Barge kunnen klanten hun containers ophalen en afleveren op de door hen gekozen locatie en verzekerd zijn van een tijdige aflevering. Intercity Barge is een gezamenlijk corridor initiatief van Danser Group en European Gateway Services (EGS).

Met meer dan 100.000 vervoerde containers sinds de introductie van de shuttle service, zijn Danser Group en EGS van plan om de service binnenkort verder uit te breiden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions