Transport Online - Eindhoven Airport tijd dicht wegens onderzoek

Eindhoven Airport tijd dicht wegens onderzoek

Eindhoven Airport tijd dicht wegens onderzoek
14-07-2019 20:35 | Incidenten | auteur ANP

DEN HAAG - De hal van vliegveld Eindhoven Airport was zondag enige tijd dicht geweest, nadat de Koninklijke Marechaussee informatie had gekregen van de Belgische autoriteiten. Passagiers die per vliegtuig arriveerden mochten het toestel niet verlaten en moesten daar enige tijd blijven zitten, zei een woordvoerster van de marechaussee.

De maatregel was in verband met een onderzoek van de Belgische autoriteiten. De marechaussee kon hierover verder geen mededelingen doen, zei de woordvoerster.

Omroep Brabant meldde dat er een melding zou zijn binnengekomen over een Belgische man die het doelwit zou zijn van zware criminelen. Omdat hij op dat moment op de luchthaven zou zijn om iemand op te pikken, rukten politie en marechaussee uit. Volgens de omroep is de Belg op de luchthaven opgespoord en overgedragen aan de Belgische autoriteiten. De Koninklijke Marechaussee wilde dat niet bevestigen. Wat de bedreiging precies was en of de Belgische man een bekende is van de politie, is niet duidelijk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,310

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions