Peter Appel Transport neemt activiteiten failliet 2W Logistiek over

Peter Appel Transport neemt activiteiten failliet 2W Logistiek over
12-07-2019 20:17 | Faillissementen | auteur Redactie

MIDDENMEER - [update za. 09:46 uur] Peter Appel Transport heeft met curator Van Leeuwen overeenstemming bereikt over de overname van de transportactiviteiten van 2W Logistiek BV uit Kapelle per 15 juli 2019.

De huidige activiteiten van 2W Logistiek zullen worden voortgezet en worden geïntegreerd in het bestaande netwerk. Uiteindelijk heeft deze transactie een positief effect op de werkgelegenheid in Zeeland, meldt peter Appel Transport vrijdagavond.

Peter Appel neemt ook nog eens circa 80 van de medewerkers en het materieel van 2W Logistiek over.

Net als Peter Appel Transport was 2W actief in het transport voor de Foodservice en Food Retailmarkt. Voor Peter Appel Transport is deze overname een logische en prima uitbreiding van het werkgebied Zuidwest Nederland.

Na de overname van de activiteiten telt Peter Appel Transport 1.500 medewerkers en 700 voertuigen, verdeeld over 45 standplaatsen door Nederland.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden