Deurwaarder mishandeld in zaak Dikken Logistics

Deurwaarder mishandeld in zaak Dikken Logistics
12-07-2019 16:11 | Criminaliteit | auteur Redactie

NIEUWLEUSEN - Woensdagmiddag is in Nieuwleusen een deurwaarder mishandeld. Volgens lokale media is dit gebeurd op het terrein van het voormalige Dikken Logistics. De politie bevestigt vrijdagmiddag tegenover Transport Online dat er inderdaad een deurwaarder mishandeld is woensdagmiddag in Nieuwleusen. Of dit op het terrein van Dikken Logistics is gebeurd wil de woordvoerster niet bevestigen.

De woordvoerster meldt dat er woensdagavond rond 22:00 uur twee personen zijn aangehouden in verband met de mishandeling, een man en een vrouw uit Nieuwleusen. Zij zitten beiden nog vast. De politie onderzoekt de zaak.

De politie kon niet vertellen hoe de deurwaarder er aan toe is. De deurwaarder zou zwaar mishandeld zijn melden bronnen aan RTV Oost.

Transport Online heeft contact gezocht met de advocate van Dennis Dikken, mr. L.H. Haarsma, zij wilde echter geen commentaar geven. Haarsma vertegenwoordigde Dikken tijdens het hoger beroep dat op maandag 8 juli diende.

Deze week deed de rechter in hoger beroep uitspraak dat Dikken Logistics acht chauffeurs achterstallig loon en vakantiedagen moest betalen. In een eerder aangespannen rechtszaak door FNV Transport & Logistiek was Dikken Logistics al veroordeeld. Het hoger beroep werd door de rechter ongegrond verklaard. Daarnaast moet Dikken het pensioenfonds Vervoer nog 260.000 euro betalen in verband met niet betaalde premies.

Eerder al legde de deurwaarder beslag op de vrachtwagens en eigendommen van Dennis Dikken, eigenaar van het voormalige Dikken Logistics.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden