Clicky


Illegalen met Ferrari-truck naar Groot-Brittannië

Illegalen met Ferrari-truck naar Groot-Brittannië
12-07-2019 11:19 | Criminaliteit | auteur ANP

SILVERSTONE - Twee illegale immigranten zijn stiekem in een vrachtwagen van het Ferrari-team naar het Engelse Silverstone gegaan, waar de Britse Grand Prix zondag wordt verreden. De illegalen werden ontdekt in de paddock van Scuderia Ferrari op het circuit van Silverstone, 85 kilometer ten noordwesten van Londen, toen de vrachtwagen er stopte en werd geopend.

Het is volgens Britse media onduidelijk waar de twee aan boord van de vrachtwagen zijn gekomen, waarschijnlijk in Calais. Waar ze vandaan komen, is niet bekendgemaakt. De politie in Northhampshire heeft het incident vrijdag enkel bevestigd. De Formule-1 spullen die de vrachtwagen van de Ferrarifabriek in het Italiaanse Maranello naar Siverstone bracht, zijn naar verluidt niet beschadigd.

Het Engelse circuit was op 13 mei 1950 gastheer van de eerste race in de Formule 1 die deel uitmaakte van het wereldkampioenschap. Silverstone is uitgegroeid tot een van de best bezochte Grands Prix, met vorig jaar op de racedag 140.000 toeschouwers. Zo veel toeschouwers worden er zondag ook zeker verwacht.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,965
Diesel1,651

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions