Clicky

 
Transport Online - Transport Compleet Gorinchem voert vernieuwingen door

Transport Compleet Gorinchem voert vernieuwingen door

Transport Compleet Gorinchem voert vernieuwingen door
11-07-2019 16:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

GORINCHEM - De voorbereiding op Transport Compleet Gorinchem is afgetrapt met een kick-off waar tientallen exposanten aanwezig waren. Tijdens deze ontbijtsessie op 4 juli blikte beursorganisator Easyfairs vooruit op de aanstaande editie. Zo speelt Easyfairs meer in op de wens van bezoekers om op verschillende manieren kennis te vergaren: een nieuw kennistheater, een virtuele schadestraat en de organisatie beoogt een plek in te richten waar studenten live onderhoud uitvoeren aan trucks. Ook is er voor het eerst een VIP Lounge op de beursvloer.

Sinds de overname van Evenementenhal door Easyfairs in 2016 zijn meerdere vakbeurzen vernieuwd. Ook voor Transport Compleet betekent de komst van Easyfairs aanzienlijke veranderingen in de manier van beurzen organiseren. Waar Transport Compleet van oudsher gefocust was op de exposant en gebaseerd op marktonderzoek, is Easyfairs in het voorjaar tot een opzet gekomen waarbij meer wordt uitgegaan van wat de bezoeker van de beurs verwacht. Vervolgens wordt gekeken hoe Easyfairs daar samen met de exposanten op kunnen inspelen.

Tijdens de kick-off nam Easyfairs exposanten mee in de nieuwe elementen die op de beursvloer aanwezig zijn. Zo is er voor het eerst een VIP Lounge. Hier kunnen exposanten rustig met keyaccounts praten. Ook nieuw is de virtuele schadestraat, verzorgd door opleidingsinstituut VOC. Bezoekers kunnen hier virtueel lassen en spuiten. In samenwerking met Truck Academy en diverse ROC’s komt er naar verwachting ook een plek waar studenten live onderhoud uitvoeren aan trucks.

Verder is er een nieuw kennistheater op de beursvloer waar exposanten kennis kunnen delen. Daarnaast zijn er meerdere kennispartners die deelnemen aan het kennisprogramma. Om het programma van het Kennistheater inhoud te geven, werkt Easyfairs onder andere samen met RAI Vereniging en TLN. Op de eerste beursdag zijn er ook besloten bijeenkomsten voor TLN leden en RAI Carrosserie leden. Een ander programmaonderdeel is een presentatie over het perspectief richting 2025, waarin verschillende toekomstscenario’s over de carrosseriebouw worden besproken.

De komende editie van Transport Compleet is op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en A27.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden