Transport Online - GEFCO neemt Chronotruck over

GEFCO neemt Chronotruck over

GEFCO neemt Chronotruck over
11-07-2019 11:28 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

COURBEVOIE - GEFCO, een wereldspeler in complexe supply-chain oplossingen en Europees marktleider in autologistiek, kondigt vandaag de overname van Chronotruck aan. Chronotruck brengt verladers en vervoerders met elkaar in contact via een innovatief, digitaal platform. Deze overname past binnen GEFCO’s strategie om nieuwe technologieën in te zetten om de klantenervaring naar een hoger niveau te tillen.

Chronotruck werd in 2016 opgericht met de ambitie om het beste platform voor bedrijven te worden om zendingen te bestellen en tegelijkertijd het aantal ritten zonder vrachtlading voor vervoerders in te perken. Voor bedrijven biedt Chronotruck toegang tot vervoerders in de buurt en een vernieuwend portfolio aan digitale diensten, waaronder een instant offertesysteem, geotracking, een leveringsbewijs en e-invoicing. Daarnaast helpt het platform vervoerders om hun stromen te optimaliseren door ervoor te zorgen dat vrachtwagens met volledige capaciteit rijden.

Luc Nadal, CEO van GEFCO, is enthousiast over de overname: “We zijn verheugd om de Chronotruck-werknemers te verwelkomen. De expertise van Chronotruck in digitalisering zal ons niet alleen helpen om de klantenervaring te verbeteren, maar ook om onze ecologische voetadruk te verminderen door te garanderen dat trucks met volledige capaciteit de weg op gaan.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions