Verdachte steekincident Kerkrade aangehouden

Verdachte steekincident Kerkrade aangehouden
10-07-2019 16:29 | Binnenland | auteur Redactie

HEERLEN - De verdachte van het steekincident eerder woensdagmiddag op de Erensteinerstraat in Kerkrade is rond 16.00 uur in Heerlen aangehouden, meldt de politie. Bij de zoektocht naar de verdachte was tevens de hulp ingeroepen van de Duitse politie, een helikopter en hondengeleiders. Ook werd via burgernet de hulp van het publiek ingeschakeld.

Het steekincident op de Erensteinerstraat in Kerkrade gebeurde rond 13:15 uur. Ondanks de inspanningen van de gealarmeerde hulpdiensten kwam het vrouwelijke slachtoffer kort na de melding te overlijden. In het daarop opgestarte onderzoek lag de focus op het vinden van de verdachte. In de zoektocht werd al snel het signalement vrijgegeven. Het zou gaan om een negroïde man die donkere kleding droeg en te voet op de vlucht geslagen was.

Na het burgernetbericht kwamen er veel tips over de mogelijke verblijfplaats van de verdachte binnen. Deze informatie werd meegenomen in het onderzoek. Rond 16.00 uur kon de verdachte worden aangehouden in Heerlen. 

Het steekincident gebeurde op klaarlichte dag waardoor er relatief veel getuigen waren. Zij worden indien gewenst in contact gebracht met slachtofferhulp, meldt de politie. 

Het onderzoek in Kerkrade wordt nog voortgezet. Aanleiding voor het steekincident is nog altijd onderwerp van onderzoek. Daarnaast wordt bekeken wat de mogelijke relatie is tussen slachtoffer en verdachte.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,452

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden