Clicky

 
Transport Online - De Winter Logistics neemt Bloementaxi over

De Winter Logistics neemt Bloementaxi over

De Winter Logistics neemt Bloementaxi over
09-07-2019 16:05 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HONSELERSDIJK - De Winter Logistics, landelijk actief in het verrichten van logistieke diensten voor de sierteeltsector neemt per 15 juli a.s. alle activiteiten over van De Bloementaxi uit Honselersdijk.

Door deze overname breidt De Winter Logistics haar dienstverlening verder uit. Met de inzet van de Bloementaxi, kan De Winter Logistics nu ook op kleiner bestelniveau logistieke diensten aanbieden aan haar klanten. Middels De Bloementaxi kunnen kleine hoeveelheden product op afroep vervoerd worden. Zo kunnen telers zonder eigen vervoersmiddelen snel hun klanten bedienen.

William Heijl, huidig eigenaar De Bloementaxi: "Ik zocht een nieuwe eigenaar voor De Bloementaxi, om mij volledig te kunnen focussen op mijn bedrijf Hoekhuis. Na het maken van deze keuze, ben ik op zeer korte termijn in gesprek gekomen met De Winter Logistics. Al snel was duidelijk dat De Winter Logistics de juiste partij was om De Bloementaxi toe te vertrouwen. Ze kennen de sector als geen ander en hebben een snelle aanpak." 

Zo vult ook Arnoud de Vries, operationeel directeur De Winter Logistics aan; “We hebben geen moment getwijfeld. We zien veel kansen in de logistieke dienstverlening van De Bloementaxi en bekijken graag de mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding naar onze andere werkgebieden."

Huidige klanten van De Bloementaxi zullen weinig merken van de overname. De naam blijft behouden en de activiteiten worden met behoud van het personeel voortgezet als zelfstandige unit van De Winter Logistics. Eric de Winter, commercieel directeur De Winter Logistics: "We zijn blij met de nieuwe mogelijkheden die wij onze klanten kunnen bieden door de toevoeging van De Bloementaxi aan ons dienstenportfolio. We kunnen onze klanten nu nog beter ontzorgen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden