Eerste HRD platte oplegger afgeleverd door Wezenberg aan Klomp Transport Zwolle BV

Eerste HRD platte oplegger afgeleverd door Wezenberg aan Klomp Transport Zwolle BV
05-07-2019 13:41 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZWOLLE - Recent mocht Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden de eerste HRD platte oplegger afleveren aan Jan Willem Klomp van Klomp Transport BV uit Zwolle.

De oplegger is uitgevoerd als mega oplegger met een schotelhoogte van 95 cm en voorzien van twee rijstanden, zeer ruime mogelijkheden voor ladingzekering en de mogelijkheid om zowel 20ft als 40ft containers te vervoeren.

De degelijkheid van de HRD oplegger in combinatie met de snelle levering door Wezenberg Trailers gaven voor Klomp Transport de doorslag om tot de aankoop over te gaan.

Klomp Transport in Zwolle in sinds 1947 actief in nationaal en internationaal transport. Met een mix van goed opgeleide gemotiveerde chauffeurs en multifunctioneel materieel krijgen zij elke klus geklaard.

Klomp Transport begrijpt wat opdrachtgevers wensen en brengen dit in de praktijk tot uitvoering. Ook investeert Klomp Transport continue in de modernste technologie waarbij gedegen kennis van uw lading voorop staat. Klomp Transport heeft een doel: Een tevreden klant.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden