Transport Online - Twee chauffeurs zwaargewond na ongevallen op Duitse A6 [+foto's]

Twee chauffeurs zwaargewond na ongevallen op Duitse A6

Twee chauffeurs zwaargewond na ongevallen op Duitse A6 [+foto's]
03-07-2019 17:21 | Ongevallen | auteur Redactie

KAISERSLAUTERN - Op de Duitse A6 vonden vanochtend twee ongevallen plaats. Rond 07:00 uur reed een auto op caravan die vervolgens kantelde. Vanwege dit ongeval werden twee rijstroken afgesloten en kwam het tot een file.

Deze file zorgde er voor dat er een tweede ernstig ongeval plaatsvond. Een vrachtwagenchauffeur zag de ontstane file te laat en botste op zijn voorligger eveneens een vrachtwagen. De 50-jarige chauffeur kwam bekneld te zitten in zijn cabine. Een volgende vrachtwagen die het ongeval naderde botste weer op de eerdere ongevalsveroorzaker. Beide chauffeurs raakten zwaargewond en zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

De snelweg was tot ongeveer 10:00 uur volledig afgesloten in de richting van Saarbrücken. Dit zorgde voor een 15 kilometer lange file.

De hulpdiensten waren zeer te spreken over het gedrag van de weggebruikers vanochtend: "De weggebruikers hebben snel een reddingsstrook gevormd waardoor de hulpdiensten vrij baan hadden. Dit heb ik helaas zelden gezien. Ik ben blij dat iedereen zo goed meewerkte vandaag en alle chaufdfeurs zo snel en verantwoord reageerden.", aldus een woordvoerder.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,642
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions