Clicky

 
Transport Online - Tijdelijk geen vrachtverkeer over Wantijbrug (N3) in Dordrecht

Tijdelijk geen vrachtverkeer over Wantijbrug (N3) in Dordrecht

Tijdelijk geen vrachtverkeer over Wantijbrug (N3) in Dordrecht
03-07-2019 17:09 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

DODRECHT - In verband met de werkzaamheden voor de renovatie van de Wantijbrug heeft Rijkswaterstaat besloten van maandag 26 augustus tot maandag 28 oktober 2019 geen vrachtverkeer zwaarder dan 3,5 ton over de brug toe te laten.

Na deze periode mag het vrachtverkeer tot einde werkzaamheden medio maart 2020 alleen op de rechterrijstrook rijden en geldt een inhaalverbod. De brug blijft deze periode wel beschikbaar voor personenauto’s.

Tijdens de renovatiewerkzaamheden van de Wantijbrug is de brug onvoldoende sterk voor het (zware) vrachtverkeer. Rijkswaterstaat bereidt in overleg met vervoersorganisaties en overige regionale partners maatregelen voor om tijdens de afsluiting de hinder voor met name het vrachtverkeer zoveel mogelijk te beperken. Begin 2020 is de brug een aantal weekenden geheel afgesloten voor al het wegverkeer en wordt het verkeer zo goed mogelijk omgeleid.

Omrijden weggebruikers N3

In de periode van 26 augustus tot 28 oktober 2019 moet al het vrachtverkeer de autoweg N3 mijden en omrijden via de snelwegen A15 en A16. Voor gevaarlijke stoffenvervoer loopt de omleiding via de snelwegen A58, A59, A27 en A15.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden