Clicky

 
Transport Online - Een strak wasbordje met de IVECO FIT CAB [+foto's]

Een strak wasbordje met de IVECO FIT CAB

Een strak wasbordje met de IVECO FIT CAB [+foto's]
03-07-2019 11:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MADRID - Tijdens de lancering van de IVECO WAY trucks in Madrid werden gisteren ook twee concepttrucks onthuld de nieuwe IVECO FIT CAB en de MAGIRUS. 

Tijdens het komende European Truck Racing seizoen zal IVECO deze twee concepttrucks aan het publiek tonen en de feedback opnemen in de laatste ontwikkelingsfase.

Het meest opvallend is toch wel de FIT CAB. De FIT CAB lijkt wel een sportschool op wielen. Volgens IVECO heeft de FIT CAB als doel om het welzijn, het comofrt en de prestaties van de chauffeur te verbeteren waardoor de gevolgen van lange werkdagen worden beperkt.

De FIT CAB is voorzien van speciale haken en ankerpunten om speciaal ontworpen accessoires te bevestigen. De intrekbare voorste stap kan worden gebruikt als een trainingstool. Het interieur van de cabine is voorzien van fitnessapparatuur, zoals een in de muur geïntegreerde multi-directionele katrol, een in het dak geïntegreerde gevouwen multi-grip en weerstandsbanden, schuiven en gewichten. 

De IVECO MAGIRUS is een eerbetoon aan de oude Magirus. Het bevat meerdere elementen van het oude merk, waaronder de klassieke tweekleurige livrei en de chromen details. Hoewel het een eerbetoon is aan de geschiedenis, is het innovatief in zijn benadering van het ontwikkelen van een op maat gemaakte vrachtwagen. Het herinterpreteert de geschiedenis met verfijning, introduceert precisie en geavanceerde technologie.

Er is buitengewone aandacht besteed aan elk detail, van de hoogwaardige lederafwerkingen en fijne stoffen tot de metalen hendels, schakelaars en inzetstukken, en een breed scala aan opties om elke klant in staat te stellen zijn cabine werkelijk uniek te maken.

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden