Clicky

 
Transport Online - IVECO lanceert nieuwe IVECO S-WAY

IVECO lanceert nieuwe IVECO S-WAY

IVECO lanceert nieuwe IVECO S-WAY
03-07-2019 10:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MADRID - Dinsdagavond, tijdens een wereldwijd evenement in Madrid, presenteerde IVECO de eerste vrachtwagen in de nieuwe IVECO WAY-range. De IVECO S-WAY is ontwikkeld met een compleet pakket aan functies en services voor de chauffeur, is duurzaam en heeft een geavanceerd niveau van connectiviteit.

Tijdens het evenement zei Hubertus Mühlhäuser, CEO van CNH Industrial waarvan IVECO onderdeel uitmaakt: "Binnen CNH Industrial maakt IVECO deel uit van iets groters en gebruikt het de synergieën binnen de Groep. Deze nieuwe vrachtwagen is niet alleen een prestatie voor het merk IVECO, het is ook een belangrijke mijlpaal voor CNH Industrial als geheel."

De IVECO S-WAY neemt alle vooruitgangen van de vorige generaties over en voegt er een nieuwe cabine aan toe die volledig is aangepast aan de behoeften van de chauffeur en de eigenaar. De nieuwe IVECO S-WAY biedt een compleet pakket aan functies en services ontwikkeld met aandacht voor rijbeleving, duurzaamheid en een nieuw, uitgebreid niveau van connectiviteit gericht op het verlagen van de Total Cost of Ownership.

Het op de chauffeur gerichte ontwerp van de nieuwe cabine biedt eersteklas woon- en werkomstandigheden met een ruime omgeving, uitstekende ergonomie voor het rijden en een goed geplande indeling die functionaliteit combineert met comfort. Het ontwerp is ook gericht op de veiligheid van de chauffeur met de versterkte structuur (ECE R29.03-conformiteit met cabinecrash) en een veel betere zichtbaarheid rondom de vrachtwagen en onder alle omstandigheden.

Bij het opnieuw ontwerpen van de cabine heeft IVECO alle kansen benut om kostenbesparingen en productiviteitswinsten te realiseren ten voordele van de winstgevendheid van de eigenaar. Het nieuwe ontwerp optimaliseert de aerodynamische prestaties, waardoor het brandstofverbruik van het voertuig met maximaal vier procent wordt verlaagd.

Ook bijdragen aan de lage Total Cost of Ownership zijn ontwerpkenmerken zoals de meerdelige bumper die de reparatiekosten substantieel verlaagt, omdat alleen het getroffen onderdeel vervangen hoeft te worden in geval van schade.

De nieuwe, geavanceerde Connectivity Box in de IVECO S-WAY verzamelt, verwerkt en wisselt gegevens in realtime uit. Het werkt op een serviceplatform ontwikkeld in samenwerking met Microsoft dat veilige gegevensopslag en -beheer en vele andere diensten met toegevoegde waarde biedt. Eigenaren en chauffeurs zijn constant verbonden met het voertuig op hun mobiele apparaat of pc via de gebruiksvriendelijke MyIVECO-portal en -app.

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden