Nieuwe railverbinding met München

Nieuwe railverbinding met München
01-07-2019 13:37 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - European Gateway Services (EGS), onderdeel van Hutchison Ports ECT Rotterdam, start samen met partners een nieuwe railverbinding tussen Rotterdam en München. De nieuwe railverbinding vervangt de bestaande verbinding met München en versterkt het railproduct tussen München en Rotterdam.

De nieuwe verbinding kent een aantal wijzigingen ten opzichte van de oorspronkelijke verbinding, waardoor de kwaliteit en de betrouwbaarheid verder verbetert. Op de Maasvlakte worden zowel Hutchison Ports ECT Delta als Hutchison Ports ECT Euromax door alle treinen aangelopen en zijn directe verbindingen met de overige terminals mogelijk op basis van port transfers. Daarnaast wordt de cargo closingtijd aantrekkelijker. De frequentie van drie keer per week, evenals de bestaande aankomstdagen in München (Ma, Wo, Vr), blijven ongewijzigd.

Eén van de nieuwe partners is tractieleverancier BoxXpress; een gerenommeerde spoorwegonderneming in Duitsland, waardoor EGS een grote mate van betrouwbaarheid kan leveren.

Naast deze nieuwe samenwerking op München verbindt EGS in Beieren ook Neurenberg met Rotterdam. In eigen regie biedt EGS drie vertrekken per week aan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden