Hania mogelijk in gezelschap van Engelssprekende man

Hania mogelijk in gezelschap van Engelssprekende man
28-06-2019 13:33 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - De vermiste 12-jarige Hania is vermoedelijk in gezelschap van een mogelijk Engelssprekende man. Dat meldt de politie die zich grote zorgen maakt over haar veiligheid.

In de nacht van donderdag op vrijdag verstuurde de politie een AMBER Alert vanwege haar vermissing omdat deze urgent en zorgwekkend is. De politie heeft inmiddels tientallen tips binnengekregen. Deze worden nu nagetrokken. Ongeveer dertig rechercheurs werken aan de zaak.

Het meisje wordt sinds donderdagmiddag vermist. Ze is rond 12.30 uur vertrokken van haar school aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en zou om 15.00 uur thuis zijn, maar is daar nooit aangekomen. Ze heeft halflang donker haar, een witte jurk met bloemenpatroon, witte legging, witte schoenen, zwart jasje en een roze rugzak.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden