Clicky

 
Transport Online - Grootschalige wegwerkzaamheden aan A7 tussen Boerakker en Marum

Grootschalige wegwerkzaamheden aan A7 tussen Boerakker en Marum

Grootschalige wegwerkzaamheden aan A7 tussen Boerakker en Marum
28-06-2019 10:35 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

DEN HAAG - Rijkswaterstaat voert van 8 juli tot 30 augustus 2019 grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A7 tussen Boerakker en Marum. Naast asfalteringswerkzaamheden worden drie duikers onder de autosnelweg vervangen. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is steeds één rijbaan afgesloten.

Het verkeer in beide richtingen gaat over versmalde rijstroken op de andere rijbaan. De werkzaamheden zijn in de zomervakantie om hinder zoveel mogelijk te beperken, toch moet het verkeer rekening houden met een langere reistijd met name in de spitsperiodes.

Het weggedeelte van de snelweg A7 tussen Boerakker en Marum wordt voorzien van nieuw asfalt. Daarnaast worden de vangrails vervangen en aangepast, de bermen en bestaande goten en kolken langs de weg aangepakt en detectielussen hersteld. Ook worden drie duikers vervangen. De voorbereidende werkzaamheden vinden plaats van 8 juli tot 12 juli 2019 in de nachtelijke uren.

De asfalteringswerkzaamheden en het vervangen van de duikers vinden plaats van 12 juli tot en met 25 augustus. Er is dan één rijbaan beschikbaar voor het verkeer. Het verkeer in beide richtingen gaat over versmalde rijstroken op de andere rijbaan. Tenslotte vinden er afrondende werkzaamheden plaats van 26 augustus tot 30 augustus, wederom in de nachtelijke uren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden