Clicky


RitAssist wijzigt naam in Nederland ook naar FleetGO

RitAssist wijzigt naam in Nederland ook naar FleetGO
28-06-2019 10:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HATTEM - Na een transitieperiode gaat telematicabedrijf RitAssist ook in Nederland verder onder de naam FleetGO. Onder deze naam is het bedrijf al meerdere jaren actief in Europa. FleetGO heeft de ambitie haar merknaam en producten de komende jaren internationaal verder uit te breiden. De uniformiteit en vernieuwde huisstijl moeten daaraan bijdragen.

“Onze nieuwe naam en uitstraling passen bij de internationale groei die we de afgelopen jaren als bedrijf doormaken”, aldus CEO Ronald van Tiel van FleetGO. “De naam ‘FleetGO’ en de herkenbare uitstraling van ons online cloudplatform en eigen hardware stellen ons in staat verder te bouwen aan onze internationale merkwaarde. Deze waarde bestaat uit technologieproducten die gericht zijn op een optimaal beheer van wagenparken, tachograafdatabeheer en efficiënte inzet van bedrijfswagens. ‘Fleet’ is de Engelse term voor ‘vloot’. ‘GO’ staat voor de vernieuwing en vooruitgang die we als bedrijf nastreven.”

FleetGO is sinds 2010 actief als ontwikkelaar en leverancier van slimme telematicaoplossingen, zoals het automatisch downloaden, analyseren en archiveren van tachograafdata, Track en Trace en automatische rittenregistratie. Deze hoogwaardige oplossingen stellen gebruikers in staat te voldoen aan wetgevingen, kosten voor het wagenpark te verlagen en over te gaan op duurzamere bedrijfsvoering. FleetGO is gevestigd vlakbij Zwolle en is behalve nationaal, ook internationaal actief in onder meer Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zweden en Denemarken.