Clicky

 
Transport Online - Gökmen T. moet aanwezig zijn op pro-formazitting op 1 juli

Gökmen T. moet aanwezig zijn op pro-formazitting op 1 juli

Gökmen T. moet aanwezig zijn op pro-formazitting op 1 juli
26-06-2019 11:19 | Binnenland | auteur Redactie

UTRECHT - De rechtbank Midden-Nederland heeft beslist dat de 37-jarige verdachte Gökmen T. aanwezig moet zijn op de pro-formazitting van maandag 1 juli. De zaak wordt die dag nog niet inhoudelijk behandeld, maar de rechtbank vindt het belangrijk om tijdens deze zitting met de verdachte te kunnen spreken over de voortgang van zijn strafzaak. Hij wordt verdacht van onder meer meervoudige moord of doodslag met een terroristisch oogmerk op 18 maart van dit jaar op het 24 Oktoberplein in Utrecht.

Aanwezigheid

De verdachte heeft eerder schriftelijk aangegeven dat hij niet aanwezig wil zijn op deze eerste openbare zitting. De voorzitter van de rechtbank heeft daarom een zogenoemd bevel tot verschijning in persoon afgegeven. Daardoor is hij verplicht om toch die zitting bij te wonen. Zo nodig wordt hij tegen zijn zin naar de zitting gebracht.

Pro-formazitting

Tijdens de pro-formazitting zal worden gesproken over de stand van het onderzoek, de voorlopige hechtenis van de verdachte en de verdere planning van de behandeling van de strafzaak. De zitting is openbaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden