Transport Online - Directie ILT gaat per 1 augustus veranderen

Directie ILT gaat per 1 augustus veranderen

Directie ILT gaat per 1 augustus veranderen
25-06-2019 16:42 | Overig | auteur Redactie

DEN HAAG - Vanaf 1 augustus wijzigt de topstructuur van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Er komt een  IG-team waarvoor vier directeuren zijn geselecteerd. Het aantal directeuren gaat daarmee terug van zeven naar vier. Naast inspecteur-generaal Jan van den Bos bestaat het IG-team uit de huidige directeuren Frank van Diepenbeek en Kees van Nieuwamerongen. Het team wordt versterkt met twee nieuwe directeuren: Karin Visser en Mattheus Wassenaar.

Karin Visser was hiervoor bestuurslid en Hoofd Ingenieur Directeur (HID) Verkeer en Watermanagement bij Rijkswaterstaat. Mattheus Wassenaar was tot voor kort werkzaam als lid Raad van Bestuur van Amsta, een zorgaanbieder in Amsterdam.

Elke directeur stuurt een aantal afdelingen aan. De verdeling is als volgt:

Karin Visser wordt directeur Toezicht en opsporing. Ze is daarmee verantwoordelijk voor alle toezichtstaken en de Inlichtingen- en Opsporingsdienst van de ILT.

Mattheus Wassenaar wordt directeur Informatiepositie en programmamanagement. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van programma’s en databeheer en -analyse. Mattheus Wassenaar heeft tevens de rol van Chief Information Officer (CIO).

Frank van Diepenbeek wordt directeur Omgeving en dienstverlening. Hij is verantwoordelijk voor een steeds betere samenwerking met de buitenwereld door vergunningverlening, schakelen met betrokken departementen en communicatie. Frank van Diepenbeek blijft plaatsvervangend inspecteur-generaal.

Kees van Nieuwamerongen wordt directeur Publieke Instituties en control. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de ILT. Kees van Nieuwamerongen heeft verder de rol van Chief Financial Officer (CFO) en blijft directeur van de Autoriteit woningcorporaties (Aw).Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,652
Diesel1,299

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions