Televizier komt met onlinevideoprijs

Televizier komt met onlinevideoprijs
25-06-2019 10:51 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Op het Gouden Televizier-Ring Gala wordt dit jaar een nieuwe prijs uitgereikt. Voortaan kiest het kijkerspubliek ook de beste onlinevideoserie, maakte organisator Televizier bekend.

Televizier heeft YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, gestrikt als ambassadeur van de nieuwe award. "Ik ben heel blij dat content-creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven", zegt ze in een reactie. De Jager heeft zelf twaalf miljoen volgers op YouTube.

Een jury heeft een lijst met voorlopige kanshebbers samengesteld, waar het publiek nog series aan kan toevoegen.

Digital Impact Award

De Televizier-Ster: Onlinevideoserie is de tweede nieuwe prijs in twee jaar tijd bij de felbegeerde televisie-awards. Vorig jaar werd voor het eerst de Digital Impact Award uitgereikt aan Wie is de Mol?, voor het televisieprogramma dat ook online goed scoort.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt in oktober plaats in AFAS Live in Amsterdam. Vorig jaar ging de felbegeerde ring naar Beau Five Days Inside.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden