ASL neemt grondafhandelingsactiviteiten Maastricht Aachen Airport over

ASL neemt grondafhandelingsactiviteiten Maastricht Aachen Airport over
19-06-2019 11:43 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

MAASTRICHT - Met ingang van deze maand voert ASL Group op Maastricht Aachen Airport de grondafhandelingsdiensten uit voor privévluchten tot 20 personen. Met deze nieuwe partner waarborgt Maastricht Aachen Airport de kwaliteit van de dienstverlening voor het zakelijke en privé verkeer op de luchthaven.

ASL Group verzorgt deze dienstverlening al op enkele andere luchthavens, zoals Groningen Airport. Op Maastricht Aachen Airport maken zij gebruik van de bestaande faciliteiten aan de Vliegveldweg 146. Hiermee verplaatst ‘het kleinere vliegverkeer’ zich van platform C naar platform A. Het Jetcenter aan de Horsterweg is om deze reden vanaf deze maand gesloten.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden