Nieuwe DAF voor Boerman-klant NOE Bekistingstechniek

Nieuwe DAF voor Boerman-klant NOE Bekistingstechniek
17-06-2019 12:01 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Afgelopen vrijdag, 14 juni 2019, was het zover. Een dag waar chauffeur Johan en Boermantransport klant NOE lang naar hadden uitgekeken. Een nieuwe rode vrachtwagen! Boerman Transport stelt al tientallen jaren bij de aankopen van haar wagenpark kwaliteit en betrouwbaarheid als belangrijke voorwaarden. Dit is ook een reden waarom NOE Bekistingstechniek al jaren een trouwe klant van Boerman is.

Connie Bos, de zakelijke kracht van NOE bij inkoop en verkoop van transport, waakt niet alleen over de vrachten en de rekeningen maar ook als een moeder over de chauffeurs. Het partnerschap tussen Boerman en NOE uit zich ook in de vrachtwagen. Eigendom van Boerman maar uitgerust in NOE-stijl. Een reclamepaardje voor NOE.

Een gevolg van die eerder genoemde kwaliteit en betrouwbaarheid is wel dat bij Boerman de vrachtwagens lang meegaan. Zo was er met de vorige vrachtwagen 12 jaar en bijna een miljoen kilometers gereden. Vandaar dat men wel erg uitkeek naar de ingebruikname van een nieuwe combinatie. Chauffeur Johan van Kekerix had er duidelijk zin in evenals Jan Thomassen, directeur van NOE met tevens een grote interesse voor (vracht)auto’s en techniek.

Vrijdag werd de sleuteloverdracht gedaan door Jan Thomassen. Het voltallige NOE-personeel en een delegatie van Boerman was aanwezig. Jan hield een korte speech waarin hij de samenwerking roemde en aansluitend Johan feliciteerde en veel en veilig werkplezier toewenste. Ook gaf hij aan dat hij als “Eindhovenaar” extra blij was met een DAF. Johan stond bij de glanzende auto te glunderen.

Voor NOE is een bakwagencombinatie DAF euro 6 tweede generatie op de weg gezet. De combinatie heeft een 42t/m Hiab kraan en een uitschuifbare aanhanger. Met dit mooi stuk gereedschap kunnen alle benodigde werkzaamheden soepel worden uitgevoerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,772
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden