Transport Online - TransHeroes koopt kantoorgebouw in Hengelo

TransHeroes koopt kantoorgebouw in Hengelo

TransHeroes koopt kantoorgebouw in Hengelo
14-06-2019 14:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HENGELO - TransHeroes Real Estate B.V. heeft het kantoorgebouw aan de Slachthuisweg 10/Wegtersweg 1 in Hengelo gekocht van Hanzevast B.V. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 5.645 m² en is voorzien van ruim 150 parkeerplaatsen. Het onderliggende perceel heeft een oppervlakte van 9.881 m².

Het markante kantoorgebouw ligt op zichtlocatie op de hoek van de Wegtersweg, Weideweg en Slachthuisweg in het zuidelijke deel van bedrijventerrein Westermaat te Hengelo, nabij de A1 en A35. Het gebouw wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde ingrijpend  gerenoveerd tot een volledig verduurzaamd en moderne kantoorruimte. Van het pand is momenteel ongeveer 1.700m2 verhuurd.

Nieuwe stap voor TransHeroes

TransHeroes | Smart Logistics Group is een logistiek dienstverlener en verzorgt onder andere wegtransport, luchtvracht, zeevracht en douanedocumenten.

Edwin Asveld, CEO van TransHeroes zegt over de aankoop: “Recentelijk hebben wij vanuit strategisch oogpunt onze warehouse activiteiten verkocht aan de gebroeders Leverink, hierdoor was de tijd rijp om het hoofdkantoor te verplaatsen vanuit Rijssen naar een meer centrale ligging in Twente. Met begeleiding van Boers&Lem Vastgoedconsultants is  dit pand aangekocht. Het pand wordt omgedoopt tot DSTRCT/74 en we gaan het moderniseren, verduurzamen en gereed maken voor een tweede leven. Dit gebouw moet een van de gaafste kantoorpanden van Twente worden! We gaan zelf een van de bouwlagen in het gebouw gebruiken en de resterende vierkante meters  worden aangeboden voor de verhuur.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions