STERK nieuw trailermerk!

STERK nieuw trailermerk!
14-06-2019 11:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

GIESSEN - Enkele 'ouwe rotten in het vak' hebben een nieuw trailermerk gelanceerd: STERK. Eén van de oprichters is Hans Weerheim. Tot en met 2017 was hij eigenaar van Tracon dat daarna verkocht werd aan een investeringsmaatschappij. Ook Mathijs Volz maakt deel uit van het team, hij is al 15 jaar specialist in de ontwikkeling van innovatieve LZV-oplossingen. Mathijs is de grondlegger van de LZV Combitrain in 2009 en heeft in 2018 de internationale variant ontwikkeld.

Ook de rest van het STERK-team bestaat uit ervaren trailer-professionals.

STERK heeft de gehele orderportefeuille uit het faillissement van Tracon Ecocombi overgenomen en zal deze afleveren onder de namen STERK trailers en STERK ecocombi.

Waarom een nieuw trailermerk? "Wij merken dat er grote behoefte is in de markt voor opleggers en aanhangers die afwijkend zijn in uitvoering en robuustheid ten opzichte van de buitenlandse serie-bouwers. Daarnaast hebben wij al vanaf 2004 veel ervaring in het ontwikkelen van innovatieve/ internationale LZV-oplossingen. Gezamenlijk hebben wij een enorme kennis, ervaring en netwerk in deze branche, die willen wij graag benutten."

STERK is gespecialiseerd in:

  • (Internationale-) LZV-voertuigen zoals Combitrain, dolly, wipkar achter oplegger
  • Sterke schuifzeil- en plywoodopleggers
  • Sterke open aanhangwagens en open opleggers (vlak, semi, ballastwagens)

Voor verkoop kunt u terecht bij Saskia Bleijenberg en Hans Weerheim. Binnen enkele weken begint een ervaren derde verkoper. Daarnaast zijn zij nog op zoek naar enthousiaste en ervaren verkopers die het team verder willen versterken.

 

Dit betrof een gesponsord artikelJuridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden