Transport Online - Nieuwe Iveco Stralis voor Kole Transport

Nieuwe Iveco Stralis voor Kole Transport

Nieuwe Iveco Stralis voor Kole Transport
14-06-2019 09:27 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ALMKERK - Kole Transport, onderdeel van Sagro, uit ‘s-Heerenhoek heeft recent een nieuwe Iveco Stralis voorloopas trekker AS440S51 TX/P voorzien van kipper hydrauliek in gebruik genomen. 

Deze Iveco Stralis met gestuurde hefbare voorloopas is uitgerust met de 510pk en 2.300Nm krachtige Cursor 13 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak. Aan het chassis is ruimte voor 200 liter hydrauliek olie en 430 liter diesel. Iveco-dealer Deba Bedrijfswagens uit Kapelle leverde het voertuig af.

Rini de Korne beaamt als verkoper dat deze vervolgorder tot stand gekomen is door de uitstekende prestaties van de Iveco Stralis, de jarenlange positieve ervaringen en de standvastige relatie tussen de klant en DEBA Bedrijfswagens.

Kole Transport is door jarenlange kennis en ervaring met los gestort bulktransport een begrip op de Nederlandse wegen. Kole Transport is een onderdeel van Sagro B.V. Het is een multidisciplinaire onderneming op het gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door productontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 250 mensen werken op verschillende locaties in Nederland.

De nieuwe Stralis TX/P wordt onder andere ingezet voor het vervoer van asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dieleman Axel tekende voor de opbouw van de HYVA kipper hydrauliek.

Foto's

  • J.Roeland
    IVECO
  • J.Roeland
    IVECO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions