Zoektocht naar Anja Schaap uit Katwijk weer zonder resultaat

Zoektocht naar Anja Schaap uit Katwijk weer zonder resultaat
13-06-2019 17:34 | Binnenland | auteur ANP

KATWIJK - Ook een nieuwe zoektocht naar de vermiste Anja Schaap uit Katwijk, donderdag in en rond het water langs de Melkweg in Katwijk, heeft niets opgeleverd. Het Landelijke Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) zocht op die plek omdat daar eerder de handtas van de vrouw werd gevonden.

De 33-jarige vrouw is spoorloos sinds 29 mei, toen ze rond 01.00 uur vertrok uit een café in haar woonplaats. Schaap is om 03.45 uur nog op de Kanaaldijk geweest, zo blijkt uit camerabeelden.

Duikers hebben het water langs de Melkweg al eerder tevergeefs doorzocht. Vrijdag werd met honderd vrijwilligers gezocht in de duinen tussen Katwijk en Noordwijk. Ook is gezocht met sonarapparatuur en in verscheidene sloten in de omgeving van haar huis.

De familie van Anja Schaap maakt zich grote zorgen. ''Lieve Anja, weer een dag voorbij zonder dat we je hebben gevonden. Wat een hel is dit", schrijft een familielid op Facebook. ''Het leven staat voor ons letterlijk op pauze."

Volgens de politie komen er nog steeds tips binnen, die door het onderzoeksteam allemaal worden nagetrokken.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden