59 nieuwe LAG kipbulkopleggers voor Katoen Natie

59 nieuwe LAG kipbulkopleggers voor Katoen Natie
13-06-2019 11:31 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BREE - Logistieke dienstverlener Katoen Natie heeft 59 trailers ingekocht bij LAG Trailers. De nieuwe aankoop zorgt voor een verjonging en uitbreiding van het bulkvervoer bij het transportgedeelte van het bedrijf in België en Nederland.

Katoen Natie klopte aan bij de Belgische tankspecialist LAG Trailers voor een nieuwe serie kipbulkopleggers. Maar aan weerszijde van de landsgrens had men een andere motivatie voor dit grote order.

Katoen Natie breidt zijn imposant wagenpark verder uit met 17 bulkopleggers enkel voor de Belgische markt, terwijl in Nederland de focus eerder lag op de verjonging van het wagenpark.

"Ons wagenpark is ons visitekaart. Een jonge vloot is de beste manier om veilig en kwalitatief transport te garanderen", aldus Tom Brouwers, Purchase Engineer.

Alle 59 verkochte units zijn kiepende bulkopleggers. LAG Trailers is de Benelux marktleider voor dit producttype.

Tom Brouwers motiveert de keuze als volgt: "Katoen Natie heeft een goede verstandhouding met LAG Trailers. Dankzij de gekende kwaliteit en ervaring in bulkopleggers is de keuze voor ons evident. Een andere meerwaarde is de service-capaciteit die LAG ons kan voorleggen."

De veiligheid van het personeel en de werkomgeving bleek een belangrijk punt bij deze investering. Een groot aantal sensoren en veiligheidstoepassingen werden op vraag van Katoen Natie geïntegreerd in de voertuigen.

Iedere oplegger is voorzien van onder andere het Safe parking single-systeem, een naderingschakelaar en steunpootsensoren als aanvulling aan andere gekende veiligheidsmaatregelen. Dit ingenieus geheel beperkt de foutenmarge bij het alledaags gebruik en maakt komaf met enkele van de meest voorkomende oorzaken tot werkongevallen en schadegevallen. Zo verzekert Katoen Natie zich van een hogere veiligheid en meer gebruiksvriendelijkheid, twee thema’s die hen nauw aan het hart liggen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden