Transport Online - Geen doorstart voor failliet Gebr. Rokx Transport

Geen doorstart voor failliet Gebr. Rokx Transport

Geen doorstart voor failliet Gebr. Rokx Transport
12-06-2019 17:08 | Faillissementen | auteur Redactie

ETTEN-LEUR - Het in 1930 opgerichte transportbedrijf Gebr. Rokx Transport uit Etten-Leur zal geen doorstart maken. Dat laat mr. van Oorschot, curator van het failliete bedrijf, woensdagmiddag weten. Het bedrijf werd dinsdag 11 juni failliet verklaard.

De oorzaak voor het faillissement ligt volgens de curator in het feit dat een paar jaar geleden de grootste opdrachtgever is weggevallen. "De transportonderneming is er niet in geslaagd het verlies aan opdrachten weer aan te vullen. Met de moed der wanhoop heeft men daartoe al het mogelijke in het werk gesteld doch uiteindelijk tevergeefs", zegt mr. van Oorschot.

"Op een vordering van de zustermaatschappij en de lonen van mei 2019 na zijn alle vorderingen voldaan", voegt de curator nog toe.

"Van een doorstart kan helaas geen sprake zijn mede gezien de leeftijd en gezondheid van de vier bestuurders", besluit mr. van Oorschot.

Gebr. Rokx Transport was vooral gespecialiseerd in stukgoed transport en het vervoer van gevaarlijke stoffen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,739
Diesel1,405

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions