Paarden op hol bij menmarathon in Hellendoorn, twee gewonden

Paarden op hol bij menmarathon in Hellendoorn, twee gewonden
09-06-2019 14:16 | Ongevallen | auteur ANP

HELLENDOORN - Bij een menmarathon op een manege in Hellendoorn (Overijssel) is een span paarden met een wagentje erachter op hol geslagen en in het publiek terechtgekomen. Twee mensen zijn lichtgewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een derde persoon werd ter plaatse geholpen door ambulancepersoneel. Dat bevestigt een woordvoerder van de veiligheidsregio na berichten in regionale media.

Waardoor de paarden op hol sloegen is niet bekend. Volgens de woordvoerder is er nog overleg gaande of het evenement doorgaat of wordt afgeblazen. De organiserende menclub Helderse Voerluu en de manege waren niet bereikbaar voor commentaar.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden