Vijftigste editie van Pinkpop begint

Vijftigste editie van Pinkpop begint
08-06-2019 10:09 | Showbizz | auteur ANP

LANDGRAAF - Pinkpop begint zaterdag aan de vijftigste editie. Vrijdagavond gingen de campings al open. Zaterdag sluit Mumford & Sons als headliner de eerste festivaldag van de jubileumeditie af.

Bezoekers kunnen zaterdag ook genieten van onder anderen Anouk, George Ezra, Jamiroquai, Golden Earring, Jacob Banks, San Holo en Davina Michelle. Mt. Atlas, de winnaar van de Limburgse popwedstrijd Nu of Nooit, mag Pinkpop 2019 openen.

Om het jubileum kracht bij te zetten kleurt het perron van station Landgraaf dit lange pinksterweekend roze. Festivaldirecteur Jan Smeets onthulde vrijdag een speciale Pinkpop-jubileumtegel op het perron.

De jubileumeditie van Pinkpop op evenemententerrein Megaland in Landgraaf duurt tot en met maandag. Het is volgens Mister Pinkpop Jan Smeets voorlopig de laatste keer dat Pinkpop in het pinksterweekend wordt gehouden.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden