Relatie Ruud de Wild en Olcay Gulsen gestrand

Relatie Ruud de Wild en Olcay Gulsen gestrand
07-06-2019 16:01 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn alweer uit elkaar. De relatie is na vier maanden plotseling gestrand, zo heeft de NPO-dj bekendgemaakt via Instagram.

"Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas", schrijft De Wild bij een foto van hem en Olcay. "Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant."

De liefde tussen Ruud en Olcay leek juist volop te bloeien. Vorige week gingen ze nog samen naar Kroatië en vorige maand was het stel, dat in maart bekendmaakte een setje te zijn, een weekendje naar Rome vanwege de vijftigste verjaardag van Ruud.

De vonk sloeg begin dit jaar over toen Olcay te gast was in de podcast van Ruud.

[Update 19:00 uur] 

Olcay Gulsen heeft vrijdagavond in RTL Boulevard gereageerd op het stranden van haar relatie met Ruud de Wild. Olcay wil haar gedachten op orde krijgen na het overlijden van haar goede vriend en ex James Harris.

"Daardoor ben ik dingen anders gaan bekijken", zei Olcay in het programma. "Ik merkte dat ik tijd voor mezelf nodig heb om mijn gedachten op een rijtje te krijgen."

Eerder deze week schreef Olcay op Instagram over het overlijden van haar ex. "Mijn eerste liefde, James Harris. Mijn hart ligt in duigen. Je bent te snel heengegaan en je zal worden gemist. Een geweldige, kleurrijke man. Geen boek of film kan jouw verhaal vertellen. LEGENDE."

Ruud de Wild reageerde eerder op vrijdag al op het einde van de relatie. De NPO-dj voelt geen wrok richting zijn ex. "Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas", schreef hij op Instagram. "Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant."Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden