Transport Online - Sligro Food Group mag moederbedrijf van De Kweker overnemen

Sligro Food Group mag moederbedrijf van De Kweker overnemen

Sligro Food Group mag moederbedrijf van De Kweker overnemen
05-06-2019 14:39 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Sligro Food Group mag van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) Exploitatiemaatschappij Wheere overnemen. Volgens de toezichthouder blijft na de overname voldoende concurrentie over. 

Onderdeel van de overname zijn de activiteiten van Vroegop Ruhe & Co B.V., bestaande uit Levensmiddelengroothandel De Kweker, Vroegop AGF en transportbedrijf L.A.J. Duncker.

Levensmiddelengroothandel De Kweker is met een zelfbedieningsgroothandel gevestigd op het Food Center Amsterdam (‘de groothandelsmarkt’) en richt zich voornamelijk op de restauratieve horeca in de stadsregio Amsterdam. Deze zelfbedieningsgroothandel zal in de toekomst vanuit dezelfde succesvolle positionering actief blijven en de naam De Kweker blijven gebruiken. De bezorgservice-activiteiten zullen worden geïntegreerd in de bestaande bezorgoperatie van Sligro BS Amsterdam, zodra deze qua oppervlakte is uitgebreid.

Levensmiddelengroothandel De Kweker heeft, in de combinatie zelfbediening en bezorging, in 2018 een omzet gerealiseerd van € 131 mln. Bij de activiteiten zijn circa 450 medewerkers actief.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions