Transport Online - Drie nieuwe Volvo’s voor Ter Horst Varsseveld

Drie nieuwe Volvo’s voor Ter Horst Varsseveld

Drie nieuwe Volvo’s voor Ter Horst Varsseveld
03-06-2019 09:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VARSSEVELD - De Ter Horst Groep uit Varsseveld heeft onlangs de derde en laatste Volvo FMX uit een serie van drie stuks in gebruik genomen. De levering kwam tot stand in samenwerking met Volvo Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens.

De drie nieuwe Volvo’s zullen worden ingezet voor het transport van afval. Verder zijn de vrachtwagen van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan het Audio Advanced-pakket, I-Shift versnellingsbak met construction software en een Rockinger vangmuilkoppeling. Daarnaast heeft Lako de opbouw van het kabelsysteem op de drie Volvo’s verzorgd, één FMX is ook voorzien van een demontabele kraan.

Ter Horst Groep is een van de grotere inzamelaars van afval in Oost Nederland en bedient klanten in geheel Nederland en levert rechtstreeks aan internationale verwerkende bedrijven. Ter Horst beschikt over alle voorkomende inzamelmiddelen zoals rol- en afzetcontainers, maar ook huif- en kipperopleggers om grote partijen in te zamelen.

Verder is Ter Horst specialist op het gebied van speciaal transport, machineverhuizingen en telekraanverhuur, reiniging van straten, (bedrijfs)terreinen, pleinen, kolken en riolen of metaaltechniek

Foto's

 • J.Roeland
  JOS MAAS
 • J.Roeland
  VAN SAMBEEK
 • J.Roeland
  ERBACH
 • J.Roeland
  KIVITS


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions