Warmste 2 juni ooit gemeten in De Bilt

Warmste 2 juni ooit gemeten in De Bilt
02-06-2019 17:20 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - Het is officieel de warmste 2 juni ooit gemeten in De Bilt. Dat meldt weerbureau Weeronline zondag. De thermometer in De Bilt registreerde om 14.30 uur een temperatuur van 29,6 graden. Daarmee is het oude record van 29,5 graden uit 1947 gebroken.

In het zuiden van het land is het inmiddels nog warmer. De eerste lokale tropische dag in 2019 was eerder op de dag al een feit. Rond 12.30 uur bereikte de temperatuur in de Noord-Brabantse plaats Gilze-Rijen de 30 graden. De hoogste temperatuur tot ongeveer 14.45 uur is ook gemeten in die plaats, het was daar toen 31,6 graden.

Van een landelijke tropische dag wordt gesproken als het kwik in De Bilt de grens van 30 graden passeert. Dat is (vooralsnog) niet het geval.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden