Clicky

 Heystee Transport alsnog failliet verklaard

Heystee Transport alsnog failliet verklaard
29-05-2019 11:58 | Faillissementen | auteur Redactie

NEDERHORST DEN BERG - Voor de rechtbank van Midden-Nederland is op dinsdag 28 mei Heystee Nederland Transport BV failliet verklaard. Tevens zijn Heystee Materieel BV, Heystee Holding BV en Heystee Transport en Expeditie BV failliet verklaard.

Vorig jaar, op 28 augustus 2018, werd het bedrijf ook al failliet verklaard echter werd het faillissement op 4 september nietig verklaard. De curator liet na het faillissement al weten dat het faillissement geen invloed had op het transportbedrijf Heystee Transport. De BV die failliet verklaard was zou een bv zijn die was opgericht voor buitenlandse opdrachten. Echter dit was nooit van de grond gekomen.

Een schuldeiser had, volgens de curator, onterecht faillissement aangevraagd. De rechtbank was het hier mee eens en heeft het faillissement nietig verklaard.

Nu is dan toch het doek gevallen voor alle Heystee BV's. Wat de oorzaak is voor het faillissement is op dit moment niet bekend. Mr. Smink, curator van het failliette transportbedrijf uit Nederhorst den Berg, was woensdagochtend niet bereikbaar voor een toelichting.

Heystee Transport is vooral actief in volume en groupage transporten van en naar Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Volgens de website bestaat het bedrijf al twintig jaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats