Thijs H. ontkent moorden Den Haag en Heerlen

Thijs H. ontkent moorden Den Haag en Heerlen
28-05-2019 17:04 | Binnenland | auteur ANP

ROERMOND - Thijs H. ontkent dat hij schuldig is aan de gewelddadige dood van een vrouw in Den Haag en van een man en een vrouw op de Brunssummerheide bij Heerlen begin deze maand. Dat meldt de rechtbank Limburg dinsdag. De rechter-commissaris besliste dat het Openbaar Ministerie gebruik mag maken van camerabeelden van ggz-kliniek Vijverdal in Maastricht.

H. had zich kort na het geweld op de heide gemeld bij de kliniek. Volgens een psychiater had hij bloed op zijn kleren en handen. Die kleren zijn inmiddels gewassen en de behandelaars willen niets zeggen. Daarom kunnen alleen de bewakingsbeelden bevestigen of er inderdaad bloed op de kleren zat. ''De benodigde informatie kan tot op dit moment niet op andere, minder ingrijpende manier verkregen worden. Verdachte ontkent en direct betrokkenen lijken niet erg bereid om te verklaren'', aldus de rechtbank.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden