Transport Online - Dotan presenteert woensdagochtend nieuw lied

Dotan presenteert woensdagochtend nieuw lied

Dotan presenteert woensdagochtend nieuw lied
27-05-2019 17:47 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Dotan presenteert woensdag om 8.00 uur zijn nieuwe plaat. Dat heeft platenmaatschappij 8Ball Music maandag bekendgemaakt. Alle zenders krijgen op dat moment de plaat tot hun beschikking.

De zanger, die momenteel in Los Angeles zijn nieuwe werk voorbereidt, maakt de komende anderhalve dag via zijn sociale media meer details over het nummer bekend.

Het Parool meldde begin mei dat de getergde zanger na het ‘trollendebacle’ zijn comeback wil maken met nieuw materiaal. De zanger heeft een nieuw contract getekend bij platenmaatschappij 8Ball Music, waar ook onder anderen André Hazes, Miss Montreal, Di-rect en Maan onder contract staan.

Dotan wil met nieuwe nummers zijn imago weer oppoetsen na onthullingen dat de zanger online nepaccounts gebruikte om zelf de publieke beeldvorming over hem te beïnvloeden. Bovendien had de zanger diverse verhalen over ontmoetingen met fans verzonnen.

De laatste plaat van Dotan dateert uit 2014. Het is nog niet duidelijk wanneer Dotan het volgende album presenteert.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions