Transport Online - Volvo FH16 voor Pfeifer Heavy Machinery

Volvo FH16 voor Pfeifer Heavy Machinery

Volvo FH16 voor Pfeifer Heavy Machinery
27-05-2019 17:39 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GROENLO - Onlangs heeft Paashuis Bedrijfswagens een rijkelijk uitgevoerde Volvo Truck afgeleverd aan Pfeifer Heavy Machinery te Groenlo. De Volvo zal ingezet worden voor het vervoer van (zware) bouwmachines.

Deze mooie Volvo is onder meer voorzien van een FH16 Globetrotter XL-cabine en een 750PK sterke motor. Verder beschikt de Volvo over alle denkbare pakketten zoals het DriverFH16 Deluxe pakket en het Rest & Relax tweepersoons Deluxe-pakket. Daarnaast heeft Royal Class Interior het interieur helemaal aangepakt en is in eigenbeheer een mooie RVS kistenwand met vlonder opgebouwd.

Om alle (zware) bouwmachines te vervoeren heeft Pfeifer Heavy Machinery tevens een nieuwe Noteboom trailer in ontvangst genomen.

Peifer Heavy Machinery is een bedrijf gespecialiseerd in import en export van zwaar bouwmaterieel. Een wereldspeler in zijn branche, die in ieder willekeurig land op deze aardbol zware en grote bouwmachines, zoals shovels, heftrucs, dumpers, hoogwerkers, mobiele telescoopkranen en bulldozers, zowel aankoopt als verkoopt en dat laatste meestal nadat in de eigen werkplaats de nodige reparatie- en onderhoudsbeurten zijn verricht.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,310

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions