Man aangehouden voor dodelijke caravanbrand in Meerlo

Man aangehouden voor dodelijke caravanbrand in Meerlo
27-05-2019 10:23 | Binnenland | auteur Redactie

MAASHEES - De recherche heeft maandagochtend een 38-jarige man uit Maashees aangehouden in het onderzoek naar de caravanbrand aan de Peschweg in Meerlo in de nacht van 23 op 24 januari. De bewoner van de caravan is daarbij om het leven gekomen. De verdachte is in dit onderzoek aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brandstichting en doodslag/moord, meldt de politie.

De afgelopen maanden is er onderzoek gedaan naar de brand. Het onderzoeksteam kwam daarbij de verdachte op het spoor. De verdachte is aangehouden in Wanssum. 

Naast technisch sporenonderzoek in en rondom de caravan werd er ook door agenten buurtonderzoek georganiseerd. Ook is er een week na de brand een passantenonderzoek gedaan bij de camping. Passanten kregen net als de bewoners en bezoekers van de camping een flyer uitgereikt door agenten. Via sociale media heeft de politie ook burgers opgeroepen om informatie te delen in het belang van het lopende onderzoek.

In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 januari rukten de hulpdiensten uit naar een camping gelegen aan de Peschweg in Meerlo, waar een stacaravan in brand stond. Bij het blussen van de brand door de brandweer werd een dodelijk slachtoffer aangetroffen. Na DNA-onderzoek is vastgesteld dat dit de bewoner van de stacaravan is.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,765
Diesel1,474

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden