Fietser overleden na val in Mook

Fietser overleden na val in Mook
26-05-2019 12:35 | Ongevallen | auteur ANP

MOOK - Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag overleden aan de gevolgen van een ongeval in het Noord-Limburgse dorp Mook. Bij dat ongeval raakte de 67-jarige man uit Wijchen ernstig gewond en werd naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Daar bleek elke hulp vergeefs.

Het ongeluk gebeurde ergens rond 21.00 uur zaterdagavond, toen de man samen met een andere fietser over de Groesbeekseweg reed. Degene die voorop reed merkte op een gegeven moment dat de ander niet meer volgde. Deze fietser keerde terug en vond man uit Wijchen gewond op de weg liggend.

De politie stelt een onderzoek in. "Wat er precies gebeurd is weten we nog niet", zei een woordvoerder van de politie zondag. "Ze fietsten bergafwaarts, mogelijk is een fietser uitgegleden en ten val gekomen. Maar er kan ook iets anders aan de hand zijn geweest.''Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden