Sjaak Troost tijdelijk technisch directeur Feyenoord

Sjaak Troost tijdelijk technisch directeur Feyenoord
24-05-2019 10:16 | Sport | auteur ANP

ROTTERDAM - Sjaak Troost volgt Martin van Geel op als technisch directeur van Feyenoord. De oud-speler wordt aangesteld op interim-basis, tot 31 januari 2020. In de tussentijd gaat Feyenoord op zoek naar een kandidaat voor de lange termijn.

''Eerlijk is eerlijk: we hebben de markt goed geïnventariseerd, maar de ideale technisch directeur is momenteel niet voorhanden. Nu er belangrijke maanden aankomen zijn we daarom blij dat we tijdelijk een beroep kunnen doen op een ras-Feyenoorder, die deze functie goed kan en wil invullen. En eentje die, zoals het een Feyenoorder betaamt, opstaat nu de club hem nodig heeft'', zegt Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord.

Troost maakt deel uit van de raad van commissarissen van Feyenoord. Die functie pakt de viervoudig international na eind januari weer op. Eerder was Troost, die van 1978 tot 1992 bijna vierhonderd wedstrijden voor Feyenoord speelde, veertien jaar lang commercieel directeur van de club.

De 59-jarige Troost kijkt uit naar zijn nieuwe rol. ''Ik ken de club goed. Ik weet dat er, bijvoorbeeld met mijn mededirecteuren en mensen als Stanley Brard, Dirk Kuijt, de nieuwe trainer Jaap Stam en nog talloze anderen, genoeg collega’s met specifieke kennis en vaardigheden in huis zijn om samen tot goede besluiten voor Feyenoord te komen.''Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden