Transport Online - Hulpvaardige vrachtwagenchauffeur helpt bestelbus uit de sloot [+foto]

Hulpvaardige vrachtwagenchauffeur helpt bestelbus uit de sloot

Hulpvaardige vrachtwagenchauffeur helpt bestelbus uit de sloot [+foto]
23-05-2019 08:42 | Overig | auteur Redactie

GEFFEN - In de nacht van woensdag op donderdag vond rond 4.25 uur een ongeval plaats op de Papendijk in Geffen. Ter plaatse bleken er echter geen hulpdiensten (meer) bij het ongeval aanwezig te zijn. Van verwondingen was ook geen sprake.

Op de kruising met de Weverstraat stond een verlaten bestelbus met zijn voorwielen boven een sloot. Al snel kwam de bestuurder van het busje samen met een collega terug naar de plaats van het ongeval. De man verklaarde dat het ongeval was gebeurd doordat hij "een beetje in slaap was gevallen". Met behulp van een sleepkabel en de bestelauto van de collega werd een poging ondernomen om het busje uit de sloot te trekken maar dat wilde niet lukken.

Even later probeerde een vriendelijke Geffense ondernemer dat met zijn bestelbusje ook nog eens maar ook die poging faalde.

Uiteindelijk kwam een zeer hulpvaardige vrachtwagenchauffeur langs en die wist het busje met zijn brute kracht wel uit de sloot te trekken. De schade aan het busje leek mee te vallen, er raakte niemand gewond en een dure berger kon worden uitgespaard. Eind goed al goed.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,646
Diesel1,271

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions