Transport Online - Petitie voor Davina Michelle naar songfestival

Petitie voor Davina Michelle naar songfestival

Petitie voor Davina Michelle naar songfestival
22-05-2019 13:42 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Barry Paf wil dat Davina Michelle volgend jaar voor Nederland optreedt op het Eurovisiesongfestival. De dj van 100% NL, en groot fan van het liedjesfestijn, is zelfs een petitie gestart om dat voor elkaar te krijgen.

"Nu het spektakel naar Nederland komt, betekent dit ook dat de opvolger van Duncan Laurence volgend jaar automatisch in de finaleronde staat", zei Paf woensdag op de radio. "Als we kijken naar de artiest van het afgelopen jaar, dan heeft iedereen het unaniem over de doorbraak van Davina Michelle."

Davina is volgens hem de aangewezen artiest om volgend jaar ons land te vertegenwoordigen. “Eigenlijk moeten we dit gewoon met zijn allen in werking gaan zetten, om Davina Michelle en AVROTROS zo ver te krijgen dat Davina Michelle volgend jaar op het podium staat." Mocht het lukken om 25.000 handtekeningen op te halen, dan belooft hij ze persoonlijk te overhandigen.

Barry Paf kwam eerder deze week ook al in het nieuws. Toen draaide hij een uur lang alleen maar het winnende songfestivalliedje Arcade van Duncan Laurence.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions