Transport Online - CTS GROUP lanceert speciale service voor leveringen aan marketplaces

CTS GROUP lanceert speciale service voor leveringen aan marketplaces

CTS GROUP lanceert speciale service voor leveringen aan marketplaces
21-05-2019 10:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIEUW-VENNEP - Online marketplaces zijn booming. Steeds meer B2C én B2B-verkopers zien kansen in deze platformen en bieden hier hun producten op aan. Het bevoorraden van de distributiecentra van deze marketplaces is echter een vak apart. Met name voor kleinere distributiezendingen zitten hier veel haken en ogen aan. CTS GROUP, al bijna 25 jaar specialist in Europese distributie, lanceert daarom een speciaal product: marketplace-distributie.

In Nederland kennen we bol.com al jaren, maar ook Amazon wint steeds meer terrein in Europa. Dit Amerikaanse e-commerceplatform heeft al diverse distributiecentra in Europa geopend en blijft zich focussen op uitbreiding. Daarnaast zal ook het van oorsprong Chinese Alibaba zich in Europa gaan vestigen. Dit biedt nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen.

Een vak apart

Voor een verkoper op marketplaces is het belangrijk dat producten altijd bij de desbetreffende distributiecentra op voorraad liggen. Het aanleveren bij deze centra kent echter specifieke eisen en niet iedere vervoerder is erop ingericht om deze zendingen uit te voeren. Met name bij Amazon gelden strenge eisen. Zo werken sommige distributiecentra van dit platform met ‘preferred carriers’, gelden er specifieke – en krappe – tijdslots en krijgen de verkopers te maken met boetes wanneer er niet aan de voorschriften voldaan wordt. Het is dus belangrijk dat deze leveringen goed worden uitgevoerd.

Speciale infrastructuur

Om leveringen naar distributiecentra van marketplaces goed uit te kunnen voeren heeft CTS GROUP een speciale infrastructuur ontwikkeld. “Als logistiek dienstverlener staan we voor ‘no limits’ in Europese distributie en logistiek. Om ons totaalpakket op het gebied van Europese distributie en logistiek compleet te maken, hebben we ervoor gezorgd dat wij ook voor deze zendingen een passende oplossing kunnen bieden,” vertelt Miriam de Groot, commercieel directeur van CTS GROUP.

De logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep heeft een continue focus op innovatie. “Altijd kijken we waar we onze service nog beter aan kunnen sluiten op de vraag. Het is belangrijk dat we meegroeien met de ontwikkelingen om ons heen en onze ogen open houden voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Zo waarborgen we de topkwaliteit waar we voor staan en kunnen we onze klanten de service verlenen die zij van ons verlangen.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,311

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions