Transport Online - Vier Nooteboom Manoovr semidiepladers voor Ter Linden Transport

Vier Nooteboom Manoovr semidiepladers voor Ter Linden Transport

Vier Nooteboom Manoovr semidiepladers voor Ter Linden Transport
21-05-2019 09:11 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DOETINCHEM - Ter Linden Transport uit Doetinchem heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van windmolens door heel Europa. Jaarlijks transporteert het bedrijf meer dan 200 windturbines.

Om de wieken, torendelen en nacelles te vervoeren beschikt Ter Linden over een uitgebreide en moderne vloot met onder meer MWT Mega Windmill Transporters. Ter Linden heeft nu ook gekozen voor de Manoovr semidieplader. De nieuwste investering betreft vier stuks MPL-114-07(V), die in de afgelopen weken zijn afgeleverd aan Ter Linden.

Deze 7-assige uitschuifbare opleggers worden, vanwege de lage laadvloer, vooral ingezet voor het vervoer van nacelles en torendelen. Ook het hoog nuttig laadvermogen vanwege de pendelassen (12 ton per aslijn), de excellente wendbaarheid door de hydraulische besturing en de 500mm hoogteslag in de vering zijn mede doorslaggevend geweest in de keuze voor de Nooteboom Manoovr semidiepladers.

Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen zijn deze semidiepladers al voorbereid voor uitbreiding met een Multidolly.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,326

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions